Jump to content

przerwa techniczna Aktualizacja 1.5.1

Fresh
 Share

Recommended Posts

Dodano możliwość powrotu do Jaskini piratów

no i koks bo juz nie moglem sluchac jak ta @Sallie placze na tym ts omg

EDIT: to jednak @Aloess plakal a nie @Sallie 

pojebalo mi sie bo chlop prawie tak samo brzmi jak ona soruwa 

Edited by TiDDziaK
  • Pogchamp 1
  • Confused 1

Ze skrzyni można zdobyć wiele przedmiotów, najcenniejsze to Szarfa rybaka, Kostiumy Wojażera oraz Zaczarowana perła (Zwiększenie obrażeń na polimorfii o 10%)

procent na drop tych itemów jest taki sam jak drop unikatowych rzeczy z bossa/skrzynek z nowego dunga?

l3qG0bR.gif.f5e751735c75accc16ecc22e6e8c9bd1.gif

@Fresh , @Hooltras jest problem, mojego MROŹNEGO GRYFA dalej nie widze. Dzisiaj z samego rana zmieniłem sobie nick, to może być powodem że nie przypisaliście mi go do konta?

Edited by MrSmith

jak komuś nie leci przedmiot z mobów to polecam confing odpalic jako administrator zpatchowac gierke i powinno śmigac

• Pogchamp 1

6 minut temu, MrSmith napisał:

@Fresh , @Hooltras jest problem, mojego MROŹNEGO GRYFA dalej nie widze. Dzisiaj z samego rana zmieniłem sobie nick, to może być powodem że nie przypisaliście mi go do konta?

Już powinieneś mieć.

2 minuty temu, Fresh napisał:

Już powinieneś mieć.

DZIĘKUJĘ FRESH <333333333333333333333333333333333333333333

• Popcorn 1

@Fresh po odebraniu skrzyni króla piratów wyszedłem z dunga i wrócilem po 10 sekundach to nie tepa mnie na kolejny poziom

• Sami locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...