Popular Post Fresh Posted July 5, 2021 Popular Post Share Posted July 5, 2021 Nowa nakładka na szarfę! Jest to pierwszy wprowadzony model zrobiony przez naszego wewnętrznego grafika 3D (dajcie znać co sądzicie o nakładce!). Oznacza to, że możecie wkrótce spodziewać się wielu nowych, unikalnych zbroi, broni czy potworów. Dodatkową zaletą jest możliwość tworzenia nowych, ciekawych rzeczy. Na przykład, na powyższym gifie widać jak model rusza się po złapaniu przynęty, jest to pierwsza nakładka z tego typu interakcją ze światem. U Rybaka dodano możliwość wymiany żywych ryb na Skrzynię Wodnych Skarbów. Ze skrzyni można zdobyć wiele przedmiotów, najcenniejsze to Szarfa rybaka, Kostiumy Wojażera oraz Zaczarowana perła (Zwiększenie obrażeń na polimorfii o 10%) Dodano możliwość wzmacniania pieczęci nowych zwierzaków dodaniami eventowymi. Zmniejszono ilość Skrzyń bomb w Jaskini piratów, od teraz wystarczy zniszczyć tylko jedną. Zmniejszono regenerację życia metinów oraz bossów w Jaskini piratów. Dodano możliwość powrotu do Jaskini piratów. Zmieniono nagrody w Jaskini piratów, od teraz będą bardziej atrakcyjne. Dodano komunikat po wypadnięciu na ziemię Klątwy żeglarza w Jaskini piratów, pomoże to w poszukiwaniu niektórych błędów. Zmniejszono wymaganą liczbę zabitych potworów do zdobycia Łamacza klątw w Jaskini piratów. Włączono zdobywanie doświadczenia w Jaskini piratów. Poprawiono Pieczęć Mroźnego Gryfa. Powinna być ona na stałe, w wyniku błędu miała limit czasowy, Osoby które pieczęć straciły mogą ją odebrać w magazynie Item-Shop. Poprawiono teleportację po użyciu przepustek. Poprawiono rozkład gamma obliczający długość złowionej ryby. 5 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExpenS Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 A ta perłę będzie można dropić cały czas czy tylko podczas eventu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyShelby Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Tak się zastanawiałem, gdzie jest mój piękny GRYF : D +100 @Hooltras , @Fresh good JOOB ! <3333333333333333333333333333333333333333333333333 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mieciuu1 Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 "Dodano możliwość powrotu do Jaskini piratów" - Pięknie, dobra robota 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EladioVuente Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 supcio ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiDDziaK Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 (edited) Dodano możliwość powrotu do Jaskini piratów no i koks bo juz nie moglem sluchac jak ta @Sallie placze na tym ts omg EDIT: to jednak @Aloess plakal a nie @Sallie pojebalo mi sie bo chlop prawie tak samo brzmi jak ona soruwa Edited July 5, 2021 by TiDDziaK 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velios Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 No i to jest piękne, darmowe buziaczki dla administracji super jesteście ❤️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xCaambridge Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Elegancko, poprawcie jeszcze kostium nekromanty na ninje na kobietę i będzie cacy 😘 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akrobatyk Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 (edited) Ugh świetne poprawki !🥵❤️ Edited July 5, 2021 by Akrobatyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aloess Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Gitówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichiru Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Ze skrzyni można zdobyć wiele przedmiotów, najcenniejsze to Szarfa rybaka, Kostiumy Wojażera oraz Zaczarowana perła (Zwiększenie obrażeń na polimorfii o 10%) procent na drop tych itemów jest taki sam jak drop unikatowych rzeczy z bossa/skrzynek z nowego dunga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyShelby Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 (edited) @Fresh , @Hooltras jest problem, mojego MROŹNEGO GRYFA dalej nie widze. Dzisiaj z samego rana zmieniłem sobie nick, to może być powodem że nie przypisaliście mi go do konta? Edited July 5, 2021 by MrSmith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichiru Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 jak komuś nie leci przedmiot z mobów to polecam confing odpalic jako administrator zpatchowac gierke i powinno śmigac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aplik Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Superancko 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh Posted July 5, 2021 Author Share Posted July 5, 2021 6 minut temu, MrSmith napisał: @Fresh , @Hooltras jest problem, mojego MROŹNEGO GRYFA dalej nie widze. Dzisiaj z samego rana zmieniłem sobie nick, to może być powodem że nie przypisaliście mi go do konta? Już powinieneś mieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyShelby Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 2 minuty temu, Fresh napisał: Już powinieneś mieć. DZIĘKUJĘ FRESH <333333333333333333333333333333333333333333 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoodangel Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 @Fresh gdzie leca skrzydla niebios? Druga sprawa..moze dodacie chociaz 2 fragmenty pustki kosztem 5 listow na przedziale 200+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichiru Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 @Fresh po odebraniu skrzyni króla piratów wyszedłem z dunga i wrócilem po 10 sekundach to nie tepa mnie na kolejny poziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
KelluS Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Super robota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietrek Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Super ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybon Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 czemu nie dodaliscie stackowania szarf na tej przerwie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoCoToWiedziec Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 w sensie wszystko fajnie git ale @Hooltras pisał że na dungu będzie lecieć exp i że to będzie taka odskocznia od normalnego expa a tymczasem na tym dungu leci ledwo 0.20% expa na 125 lv xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monti Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 @Hooltras czy zapomniałeś dodac moze powrót na dunga eventowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lampart Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Super aktualka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasilen Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 I pomyśleć, że wystarczyło zmienić jakiegoś śmiesznego technika żeby coś się działo z aktualkami 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts