Hooltras Posted March 29 Share Posted March 29 Witajcie Samijczycy, mamy dzisiaj dla Was prawdziwą bombę informacyjną, a nawet można by rzec – tsunami. Około roku temu ogłosiliśmy aktualizację grafiki naszej gry. Było to dla nas spore wyzwanie, ale nie poddaliśmy się i z sukcesem doprowadziliśmy sprawę do końca. Wiemy, że niektórzy z Was mogli już spotkać się z "aktualizacją grafiki" w ramach zagranicznych projektów, ale chcemy podkreślić, że stosowanie wtyczek i modyfikowanie oświetlenia dla uzyskania pewnych efektów nie jest tym samym co nasze działania. Z sukcesem wprowadziliśmy technologię DirectX11, podczas gdy wspomniana wcześniej "modyfikowana grafika" w zagranicznych projektach opiera się na DirectX9. To znaczący skok technologiczny, który umożliwia nam nie tylko bardziej zaawansowane operowanie światłem, ale również wprowadzenie nowych, specjalnych efektów np. świeceń. Pragniemy utrzymać równowagę; Metin powinien pozostać wierny sobie, zachowując swoją wyjątkową atmosferę. Jednocześnie, aspirujemy do wykorzystania nowoczesnych technologii w harmonijny sposób, aby wzbogacić doświadczenia płynące z gry. Jesteśmy w roku 2024 i zdajemy sobie sprawę, że nie można ciągle grać w to samo, korzystając ze starych mechanik gry czy systemów sprzed kilku lat. Choć cenimy i wspieramy projekty o bardziej klasycznym charakterze, nie wszystkie serwery mogą wyglądać identycznie. Naszym celem jest dotarcie do graczy poszukujących innowacji i ekscytujących nowych rozwiązań. Zmiany środowiska to nie jedyna możliwość, wraz z nowym silnikiem dochodzi masa możliwości, między innymi tworzenie bardziej atrakcyjnej zawartości dla graczy! Dla przykładu, tak wyglądałaby zbroja na starym silniku: a tak może wyglądać na nowym (jest to szybka symulacja możliwości w 3minuty roboty. Takiego kostiumy nie będzie): Oczywiście nowe możliwości dotyczą wszystkich elementów gry! (screeny są jedynie poglądowe. Nie jest to finalny efekt graficzny z Samia3 a jedynie prezentacja części możliwości) To, co dzisiaj prezentujemy, zainspirowało nas do zrobienia ważnego kroku naprzód z całym projektem Samii. Jesteśmy przekonani, że otwierające się przed nami nowe możliwości torują drogę do stworzenia nowej edycji Samii. Projektowi S2 poświęciliśmy blisko 5 lat i musimy przyznać, że nadszedł czas, aby pójść naprzód. Oczywiście nie zamierzamy porzucać S2 – będzie on nadal otrzymywać wsparcie oraz aktualizacje. Jednakże nasz zespół skoncentruje swoje wysiłki na nowym projekcie, Samia 3. To przedsięwzięcie pozwoli nam w pełni wykorzystać dostępny potencjał oraz wprowadzić całkowicie nowe rozwiązania, zaczynając od czystej karty. więc tak w pigułce bez lania wody: 1. Zapowiadamy Samia3 2. Zapowiadamy nową poprawioną grafikę Zachęcamy do śledzenia projektu: Fanpage: https://www.facebook.com/SamiaFP Discord: https://discord.gg/P8aWXSG3Fq 5 3 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheala Posted March 29 Share Posted March 29 Mega informacja! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nayl Chunjo Posted March 29 Share Posted March 29 No i to jest giga informacja, czekamy na S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szatun1 Posted March 29 Share Posted March 29 (edited) No i pięknie:) Holtras kiedy opis projektu i planowany start ? Edited March 29 by szatun1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EladioVuente Posted March 29 Share Posted March 29 xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rV3r Posted March 29 Share Posted March 29 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanrez Posted March 29 Share Posted March 29 Zgłoszenie na bete gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denitonis Posted March 29 Share Posted March 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloooody Posted March 29 Share Posted March 29 Oho to nieźle, wygląda dobrze 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HateYou Posted March 29 Share Posted March 29 Zajebista wiadomość bardzo na + Link to comment Share on other sites More sharing options...
McMaestro Posted March 29 Share Posted March 29 Kiedy dostane kubek ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KelluS Posted March 29 Share Posted March 29 Wow! Super informacja, mam nadzieję że nie jest powiązana z 1 kwietnia. Czekam z niecierpliwością Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doucik Posted March 29 Share Posted March 29 Zajebiście s3 to mi się podoba 👍 dobra decyzja chłopaki już nie mogę się doczekać 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chory Posted March 29 Share Posted March 29 Fajny ruch jak najbardziej na plus. Szkoda, że kiedyś na dc EG za zasugerowanie i napisanie "To czas na S3" dostałem bana. Więc no co sukcesów życzę projektowi a wam jako administracji zmiany nastawienia do graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola111 Posted March 29 Share Posted March 29 SUPER A KIEDY WEJDZIE W ŻYCIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr3zgoR Posted March 29 Share Posted March 29 Elegancko 😁 tylko czekać 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToSu Posted March 29 Share Posted March 29 Oj tak samijka pograłby i pobawił się znowu z FMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigaszef Posted March 29 Share Posted March 29 TOP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niebo Posted March 29 Share Posted March 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasha Posted March 29 Share Posted March 29 No to pograne hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vWonsz Posted March 29 Share Posted March 29 Będzie grane :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CandyOfDark Posted March 30 Share Posted March 30 (edited) To już jest ten moment, kiedy mogę powiedzieć to słynne zdanie - "A nie mówiłem?" Trochę xpp gdzie kilka miesięcy temu wstecz Włodarz pisał, że mam zamkniętą bańkę i zatrzymałem się na pierwszej samijce, bo przecież jak pisałem, że nowy serwer jest dosłownie must have, to szedł w zapartę, że nie jest potrzebny, bo wszystko jest w porządku. Czas się przyznać do błędu, przeprosić i schować swoją dumę do kieszeni, pozdrawiam i gl hf z projekcikiem bożym. Edited March 30 by CandyOfDark 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hooltras Posted March 30 Author Share Posted March 30 Godzinę temu, CandyOfDark napisał(a): To już jest ten moment, kiedy mogę powiedzieć to słynne zdanie - "A nie mówiłem?" Trochę xpp gdzie kilka miesięcy temu wstecz Włodarz pisał, że mam zamkniętą bańkę i zatrzymałem się na pierwszej samijce, bo przecież jak pisałem, że nowy serwer jest dosłownie must have, to szedł w zapartę, że nie jest potrzebny, bo wszystko jest w porządku. Czas się przyznać do błędu, przeprosić i schować swoją dumę do kieszeni, pozdrawiam i gl hf z projekcikiem bożym. nooooo w końcuuu... doczekałem się mądrości od Candiego a już nawet myślałem że bejcik na DC nie pomoże Dziękuje za informację Candy. Pamiętaj, że dzisiaj Ci mówię, że kiedyś umrzesz. Nie słuchasz się mnie i twierdzisz, że dzisiaj nie umrzesz ale kiedyś Ci powiem "a nie mówiłem". Pod warunkiem oczywiście, że ja dożyje. A na poważnie to nie rozumiem czemu niby s3 "must have" ma być. Równie dobrze mógłby nie ruszyć. Chyba, że zakładasz, że potrzebuje kasy no to wtedy można to uznać za "must have". Link to comment Share on other sites More sharing options...
CandyOfDark Posted March 30 Share Posted March 30 Godzinę temu, Hooltras napisał(a): nooooo w końcuuu... doczekałem się mądrości od Candiego a już nawet myślałem że bejcik na DC nie pomoże Dziękuje za informację Candy. Pamiętaj, że dzisiaj Ci mówię, że kiedyś umrzesz. Nie słuchasz się mnie i twierdzisz, że dzisiaj nie umrzesz ale kiedyś Ci powiem "a nie mówiłem". Pod warunkiem oczywiście, że ja dożyje. A na poważnie to nie rozumiem czemu niby s3 "must have" ma być. Równie dobrze mógłby nie ruszyć. Chyba, że zakładasz, że potrzebuje kasy no to wtedy można to uznać za "must have". ??? Nie rozumiem o jakiego bejta chodzi, jak z dc mnie odjebaliście chuj wie jak dawno i do tej pory nie wiem nawet za co. Zajebiste porównanie, chyba ten sam vibe myślenia co wpierdolenie ruletki i faraona na serwis. No to jeśli nie chodzi o kasę to po co on startuje? I błagam jak mi odpowiesz, że z pasji czy hobbistycznie to nawet mi na to nie odpowiadaj. xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hooltras Posted March 30 Author Share Posted March 30 Panie Candy, na przyszłość proszę trzymać nerwy na wodzy bo psujesz zabawę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts