PLN Posted March 31, 2024 Share Posted March 31, 2024 Siema to jest bomba nowa Odsłona SamiS3 ale mam nadzieje ze @ Mucos @ Sami nabiorą trochę dystansu do siebie i innych bo dają z dupy bany za byle co , @ Crue dać większe uprawnienia bo widać ze chłopak chce samie rozwijać ale nie ma jak bo @ Hooltras się boisz co zrobił poprzedni technik ,a co do @ Fresh to wszyscy by poprosili cię żebyś trochę szybciej pewne rzeczy robił bo ludzie przez takie coś opuszczają serwer jak widzą ze technik ma wy ......e w serwer : ) Dziękuje za Uwagę i miłe i śmieszne lata grania na sami bo było fajnie a pozniej sie all spierdoliło nie wiem czy holl nie placil nikomu czy kazdy juz mial wywalone jaja :) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLNiarz Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 kiedy start co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pej Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 Super się zapowiada! Jakieś info przybliżające datę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vWonsz Posted April 8, 2024 Share Posted April 8, 2024 (edited) Jak chcecie startować z s3 to proszę odcinac Ne**** od was bo tamten człowiek Nis*** wali bany jak popadnie a perm leci na cały serwer discord... Pozatym oni i tak nic nie wnoszą do tego serwera prócz kilkaset osob zbanowanych przez których na samijskiego discorda nie wbiją bo odkleja postanowił dawać bany za negatywne komentarze, dosłownie pozdro i z fartem @ Sami @ Mucos @ Hooltras @ Crue Edited April 8, 2024 by vWonsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3jot Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 Grałem na serwerach hooltrasa takich jak invioria s1, samia s1 i bodajże Athes( jeśli dobrze pamiętam nazwę)😅, ale to było chyba 6 lat temu, od tamtej pory nie ruszyłem metina 🫣 Teraz nagle mi wyskoczyła reklama Samii na Facebooku to aż gęsiej skórki dostałem jak sb przypomnę te czasy 🫡 Myślę czy spróbować po takiej przerwie na s3, ale obawiam się, że mogę tego już nie ogarnąć, że mnie to przerośnie 😝 Być może gra w metina jest jak jazda na rowerze, tego się nigdy nie zapomina 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentlik Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 Dzięki za prezentację, ale kiedy konkretnie będa testy beta lub, i godziny które możemy wszyscy zapisać na kalendarzach!! ?? Kiedy start? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosneK Posted April 26, 2024 Share Posted April 26, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glupek Posted May 3, 2024 Share Posted May 3, 2024 (edited) Do zobaczenia ! Edited May 17, 2024 by Glupek Link to comment Share on other sites More sharing options...
LonoGramis Posted July 15, 2024 Share Posted July 15, 2024 Chętnie aż wrócę i coś popykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzaryMary Posted August 4, 2024 Share Posted August 4, 2024 Czyli znowu powrót po szybką Topke i urlopik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalinka Posted September 29, 2024 Share Posted September 29, 2024 NIE DZIAŁA DAR -HA, UTKNĘŁY TAM 2 MOJE POSTACIE I NIE MA MOZLIWOSCI ODBUGOWANIA, NIE WIEM TEZ JAK SKONTAKTOWAC SIE Z OSOBAMI ODPOWIEDZIALNYMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolek Posted September 30, 2024 Share Posted September 30, 2024 W dniu 29.09.2024 o 19:30, kalinka napisał(a): NIE DZIAŁA DAR -HA, UTKNĘŁY TAM 2 MOJE POSTACIE I NIE MA MOZLIWOSCI ODBUGOWANIA, NIE WIEM TEZ JAK SKONTAKTOWAC SIE Z OSOBAMI ODPOWIEDZIALNYMI. Napisz na discord do Sami, Mucos lub Crue. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szpakens Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 Będzie grane. Można dostać jakis kontakt priv w sprawie UB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vSzpaku Posted November 28, 2024 Share Posted November 28, 2024 Czekam na tę piękną odsłonę. Mogłaby być niczym s1 A chuj w to wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayionara Posted November 29, 2024 Share Posted November 29, 2024 ładnie ładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAMELEK Posted May 8 Share Posted May 8 mega pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartheZ Posted May 23 Share Posted May 23 Ale giga. Rekru na admina z łapanki będzie otwarte? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts